Saturday, August 10, 2019

Vite proaste, blajine pentru ca sunt bine furajate

Unii oameni au bafta in viata sa aiba familiii instarite, sa aiba relatii si e suficient sa nu dea cu copita si le merge bine. Si au o stima de sine ca spuma: inaltata repede fara consistenta.

Si duc o viata banala, in ciuda cheltuielilor cu plecari in strainezia, toalelor si masinutelor. BTW, fiind vite, sunt usor impresionabile de sclipici, deci ele nu vad mizeria de sub pres din afara, doar sclipici si ce civilizat este.

Genul de vita cu ma-sa moarta dar care se preocupa cu ce rochita neagra eleganta sa se duca la inmormantare.

Genul de vita care are copilul cica bolnav dar ne povesteste cu ce masina se duce la spital, dar a ei e in service si a luat-o pe-a lu barba-su si in final noi stim tot pomelnicul de masini a neamului ei avut. Nu's sigura cat de tare are grija de copil, tho.


Astea cand se marita e apocalipsa, muica. Ca in sfarsit, ele fiind incapabile de un hobby au ocazia sa faca ceva 'creativ'. Si dau o avere, cat n-am eu economii intr-o viata pe o 'nunta de basm', mitul urban al printeselor sub acoperire.
Si e o adevarata isterie ce rochie de mireasa sa aiba, cel putin un an sunt surescitate de treaba asta.

Boracul pe care il produc il creste ma-sa si soacra ca n-o sa puna ele mana.

Ele sunt mame de weekend si in plus ele sunt niste adevarati James Bonzi feminini, si plod acasa si doctorate luate de pe taraba invatamantului romanesc de calitate si job la firma lu ta-su (sau privata dar unde i-a pus ta-su pile).
Ce sa mai, te apuca complexele cand le vezi si auzi.

No comments:

Post a Comment